Forestilling i Den Gule Lade 2008

Vi er tilbage i 50’erne dengang den amerikanske kultur for alvor fik fodfæste i Danmark. Den unge Georg Brun, arving til godset Krogerup, er vendt hjem efter et ophold i USA, nu som George Brown. Han er så opsat på at omskabe det gamle gods efter amerikansk forbillede, og han ikke mærker at godsets onde forvalter lurer på at overtage det hele.
Godsets ansatte glæder sig til den folkekære skuespiller og musiker Finn Ejnar Fuglsang, der skal optræde til høstfesten sammen med sin datter Lis.
Med deres hjælp gør de et forsøg på at kurere Georg for hans ”amerikanitis”. Finn Ejnar og Lis udsætter Georg for alt ”from over there” - først et møde med ”Marilyn Monroe”, så kamp mod indianere og cowboys, trusler på livet fra mafiaen, Superman i luften og en stegt Anders And i en rumkapsel. Men det er ikke nok til at bringe den hjernevaskede Georg tilbage til den danske virkelighed.
Det sker først med kærlighedens hjælp, for Lis har forelsket sig i ham og får ham til at lande på dansk grund igen, inden det lykkes den onde forvalter at løbe med det hele.

Til forestillingen måtte der sys nye kostumer til de 85 medvirkende, da tidsperioden var flyttet fra 1860 til 1958. Her optrådte tillige 28 køretøjer fra knallerter over motorcykler og kabinescootere til limousiner og en mejetærsker. Arvegodset blev Madammens største tilløbsstykke og Tom McEwan var nu fast i front.

På Scenen. Klik her for at se billeder fra forestillingen.

Bag Scenen. Klik her for at se billeder taget under forestillingen, under opbygning, fra systuen eller værkstedet.

Fra Scrapbogen. Klik her for at se avisklip og lignende med omtaler anmeldelser mv.